Ervaringen

‘Brigitte heeft een ommekeer in mijn carriere betekent. Zij heeft mij de juiste vragen gesteld en mijn denken geprikkeld met opdrachten. Zij heeft me vooral duidelijk gemaakt dat de antwoorden in mijzelf zitten’.

‘Zij weet medewerkers goed aan te voelen op een intuïtief niveau en helpt medewerkers daarmee het beste in zichzelf te zien. Soms zijn dat kansen buiten de deur en soms is het tevredenheid in de huidige functie. Ze geeft heldere feedback en zorgt daarmee ook voor duidelijke overdracht, bijvoorbeeld in een driegesprek met de werkgever’.

‘Dit helpt enorm bij het vinden van een nieuwe baan. Ik heb het echt gewaardeerd dat ik in een heftige periode met Brigitte bezig kon zijn om alles weer op de rit te krijgen en er beter uit te komen dan voordat ik boventallig werd verklaard’.

‘Ik kijk met een nieuwe blik naar mijn zelf en naar mijn wensen/dromen met betrekking tot mijn werk en mijn leven. Na het traject was ik meer zelfverzekerd en wist ik precies wat ik wou. Het was een ongelofelijke ommekeer en ik heb alleen spijt dat ik het niet eerder gedaan heb!’